Belønning

Her under finder du et kæmpe udvalg af godbidder, tyggeben, horn og natursnacks til din hund.

Vi har det hele, om du skal bruge dem til træning, underholder, alene  hjemme træning, Fredags hygge, om din hund har allergi eller en sart mave, så har vi et kæmpe udvalg til en hver lejlighed.

Alle hunde fortjener noget lækkert.

Godbidder og snacks kan bruges til mange forskellige og praktiske formål.
Belønning til træning, beskæftigelse ved alene hjemme træning, til små hvalpe tænder der klør, tandpleje, Osv.

Om du har en lille ny hvalp eller en dejlig voksen hund, så er der noget til alle, store som små.

Der er meget at vælge imellem.

Små godbidder er super nemme og gode altid at havde i lommen.

De lidt større snacks er feks. gode til at bruge når man starter op på alene hjemme træning, eller til fredags slik. Hunde elsker at tygge, det er en helt naturlig adfærd for dem.

Horn og klove er super til tandrensning og det er med til at fjerne plack. De kan os fyldes med opblødt hundefoder som har været en tur fryseren, så skal hunden bruge extra tid på at få det ud.

Dem med pels, de er faktiske ikke kun lavet fordi det er sjovt, pelsen vil virke som en ”piberenser”, når pelsen kommer gennem igennem tarmene vil det tage urenheder og parasitter med sig, og samtidig er pelsen også med til at give hunden nogle virkelig gode fibre.

Der er os forskellige smage at vælge imellem.

Selv om smagen ikke er afgørende for hunden, har smagen alligevel betydning. Hunden smager så at sige med næsen, og hunden vil aldrig spise noget, som den ikke kan lide lugten af.

Idag kan man få snacks og godbidder med alt, og hvorfor kan vi så det hvis hunden ikke rigtig smager på det, skulle man nu stå med en hund med allergi, så er det en kæmpe fordel at kan kan styre uden om de ting den ikke kan tåle. nogen hunde har helt sikkert os en farrioit kød smag, den ville jo være extra godt at bruge til hundetræning,

Vi har snacks og godbidder med bland andet med, Gris, lam, okse, vildsvin, hjort, hest, fisk, kylling, kamel og mere.

 

Hos www.Foderautomaten.dk er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.