BE:SET

BE:SET

kr. 279,00

Rigtig lækker shampoo.
Du vil elske den.

Varenummer 5114 Kategorier , , ,

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Beskrivelse

2 x Vær:rolig
Ekstra fugtgivende gedemælk kombineret med de beroligende dufte af lavendel og kamille skaber et dejligt skum ved badetid med denne kæledyrshampoobar. Vores shampoobarer sikrer, at dit kæledyrs hud bevarer fugten, hvilket resulterer i gladere hud, mere silkeagtig pels og gladere kæledyr!
2 x Be:clean
Hvis dit kæledyr er en hyppig ræv-poo roller, så er denne shampoo bar noget for dig! Den giver en blank pels og en beroligende ren duft takket være den naturlige blanding af æteriske olier og vækstfremmende fordele ved grøn teekstrakt. Antibakterielle olier hjælper med at holde din hunds pels fri for lus og bakterier – hvilket gør dem til en endnu mere kælen ven at putte sig med i sofaen.
2 x Be:vegan
Perfekt til hunde med problemhud, denne shampoobalsam beroliger og beroliger opblussen med en blanding af naturligt beroligende ingredienser, inklusive vegansk hamp og kamille. Uanset om det er tørre og kløende skæl-opblussen eller eksem og rosacea, vil denne 100 % naturlige formel lindre symptomer og gøre badetiden til en fornøjelse for alle.
Nettovægt: 55 gr.
6 stk. i en pakke.
BRUGSANVISNING:

Gnid ind i dit kæledyrs pels for at oparbejde et skum og skyl som du ville gøre med enhver anden shampoo… dette er bare i en bar. Kan bruges sammen med din almindelige shampoo. Kun testet på mennesker. Også god til menneskehænder. FRI FOR PARABENER.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vægt:

55 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BE:SET”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte købt sammen med...