VITAEPET

VITAEPET

kr. 269,00

VitaePet kosttilskud

På lager

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , , ,

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Beskrivelse

VitaePet kosttilskud som hjælper med at styrke dyrenes naturlige forsvar mod flåter, lopper og lus samt hjælper til en bedre pelspleje og sundere hud.
Dette opnås ved hjælp af en særlig blanding af ingredienserne.
Det har vi skabt med nøje udvalgte ingredienser som lakseolie, Omega-6, ingefær, gurkemeje, sort peber og vitamin D, E og Biotin.
Kernen i dette værn er at efter en måneds brug, vil dyret begynde at udskille en særlig oliehinde på ydersiden af deres hud der består af antioxidanter som plejer pels og hud.
Lopper, lus og flåter kan simpelthen ikke overleve længe nok i denne oliehinde, og forhindrer derfor at disse skadedyr kan nå at bide sig fast og forvolde skade på hunden eller katten.
Men dette er ikke alt hvad VitaePet kan – det hjælper også til at mindske forskellige hudsygdomme, holder immunforsvar og kredsløb ved lige, og sørger for at give mere velvære gennem den særlige sammensætning af virkemidler

Omega-3 og 6.
Det der gør omega-6 fedtsyrer til en essentiel del af en velbalanceret kost er at de indeholder fedtsyren linolsyre (LA), der efterfølgende omdannes i kroppen til gammalinolensyre (GLA) og bidrager til en sund vedligeholdelse af hundens eller kattens muskler og kredsløb.
For at kroppen kan omdanne LA til GLA er det også nødvendigt at få tilført de rigtige mængder af vitaminer og mineraler i forbindelse med kosten, såvel som balancen mellem omega-3 og omega-6 som er nødvendige i en sund kost.

Ingefær.
Denne stængelknold er et af de mest kendte krydderier, som ikke alene er en fast del i det asiatiske køkken, men som også har mange særlige, og gavnlige, helbredseffekter.
Den er i plantefamilie med kardemomme og gurkemeje, og har en særlig karismatisk duft og smag.
Det er fra den del af stammen der er lige under jordoverfladen, der kaldes for rihzomet, som er den brugbare del af roden, hvorfra man kan udvinde de særlige helbredelige aktive stoffer som antioxidanter, gingerole og andre aromatiske olier.
Ingefærens mange egenskaber er kendt for at give en øget vitalitet og energi, og kan også lindre mod fordøjelsesgener, som fx oppustethed eller kvalme.
Særligt til ældre hunde og katte, er ingefær yderst gavnlig da det også vil bidrage til bevægelighed i leddene, og kan hjælpe mod gigt.

Gurkemeje.
Som med ingefæren er gurkemejen også et meget kendt krydderi, der har vundet særlig indpas i dette indiske køkken, og har været brugt i mere end 4000 år. Udover at kunne forfine maden smag, har denne også vist sig at have en lang række af positive helbredseffekter for kroppen.
Det særlige virkestof i gurkemeje kaldes for curcumin, og er vidt anerkendt i videnskaben for at have en positiv effekt på kroppen. Særligt kan denne hjælpe mod Gurkemeje. fordøjelsesproblemer, lindre leversygdomme og arthrose, og er især kendt for at have en anti-inflammatorisk effekt.
Med sin anti-inflammatoriske effekt, altså at den modvirker betændelse, kan gurkemeje være særlig hjælpsom til dyr der måtte lide af slidgigt.
Yderligere kan curcumin også virke til at beskytte hudens celler mod oxidativt stress, pga. dets høje antioxidant indhold.
Normalt kan det være svært at give gurkemeje til hunde og katte, da dens særlige lugt og smag kan få dyrene til at afvise maden.

Sort peber.
Dette krydderi er direkte uundværlig i ethvert køkken, og stammer fra en tropisk slyngplante kaldet piper nigrum. Den findes i mange farver, der dog alle kommer fra samme plante, hvoraf der i VitaePet bliver brugt sorte peberkorn som er de mest modne.
Men selvom pebret har været en fast bestanddel i alle verdens køkkener, viser det sig også at have særdeles fremragende helbredsmæssige effekter, da peber kan hjælpe til at stimulere stofskiftet og derved øge kropsvarmen midlertidigt – og derved øger forbrændingen af kalorier.
Som med de andre krydderier i VitaePet, er sort peber også anti-inflammatorisk, og kan modvirke betændelse i kroppen som fx tandkødsbetændelse, er det også med til at hjælpe tarmslimhinden til bedre at kunne optage de næringsstoffer, vitaminer og mineraler som er en del af VitaePet.
Endelig kan peber også bidrage til at øge forbrændingen, og derved hjælpe til at holde vægten ved lige, samt hjælpe med fordøjelsesbesvær og har en særdeles gavnlig effekt til at hjælpe kroppen med at optage curcumin – som vi har tilføjet til VitaePet via gurkemeje og ingefær.

D- vitamin
Ulig mange andre vitaminer, er D-vitamin ikke vandopløseligt, men derimod fedtopløselig og lagres derfor i kroppens fedtdepoter. Typisk får vi D-vitamin fra solens stråler, men i særligt kolde og mørke områder kan man meget nemt komme ud for at have mangel på D-vitaminer.
Det som D-vitaminer gør godt, er at styrke et normalt immunforsvar samt at have en særlig styrkende effekt på knogler, da det hjælper til at optage og udnytte calcium (kalk) herunder også at kunne være medvirkende til opretholdelsen af et sundt tandsæt.
Yderligere kan D-vitaminer også være medvirkende til at opretholde en normal muskelfunktion, og er også medvirkende til at den normale celledeling i kroppen kan blive holdt ved lige – og begge disse funktioner kan være yderst vigtigt for dyrets velvære, særligt ved ældre katte og hunde

E-vitamin
Medvirkende til at stimulere immunforsvaret og kan hæmme sammenklumpning af blodplader, samt bidrage til iltningen af kolesterol.

Biotin
Dette vandopløselige B-vitamin, er livsnødvendigt for alle organismer på denne klode, men desværre er det ikke et som hverken hunde eller katte selv kan danne.
Typisk optages denne gennem kosten, men kræver en sund og varieret kost for at kunne indtage den rette mængde.
Biotin er yderst vigtigt for kroppen da det indgår i flere forskellige stofskifte-reaktioner og i reguleringen af sukkeromsætningen, samt er et af nøgleelementerne for at kroppen kan omsætte ikke alene aminosyrer, men også kulhydrater og fedt.
Alt dette bidrager derfor også til at kunne vedligeholde en optimal funktion for kroppens celler, og det er denne cellevækst og delingsegenskaber der kan være altafgørende for at kroppen kan gro nyt hår og hud.

Yderligere information

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VITAEPET”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte købt sammen med...