DROOL STOP

DROOL STOP

kr. 149,95

Mindre savl og vandspild.

Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Beskrivelse

Du finder ikke andre produkter på markedet, som med blot et låg kan forhindre så meget vandspild og savl. Det er nemt og økonomisk besparende i længden, fordi du ikke skal bruge håndklæder, underlag, gulvmopper eller andre kostelige hjælpemidler. Drool Stop passer til næsten alle hundeskåle med en diameter mellem 14-24 cm.

Fordi den er lavet af silikonegummi, er den let at montere. Lad børnene fylde vandskålen og komme låget på – det er nemt, og du er ikke længere den eneste, der kan tage sig af pligterne. Hunden vil også hurtigt finde fidusen med hullet i låget. Rent instinktivt vil den drikke af Drool Stop, bare husk tålmodigheden i omstillingsperioden.

Få en vandbesparende løsning, som din hund, din familie og dit hjem vil drage stor nytte af. Når der bliver skabt mindre vandspild, vil gulvene også forblive pænere i længere tid, fordi de ikke hele tiden bliver udsat for vandpytter. Du slipper derfor for at tømme tegnebogen på dyre reparationer af dit gulv.

Mindre savl & vandspild

Udover alle de fordele du som hundeejer vil opleve med Drool Stop, så er der også fordele, som hunden selv vil opleve. Din firbenede ven vil opleve, at ørerne og poterne forbliver tørre samt skægget ikke vil blive vådt på samme måde som før . Du slipper for at din hund laver et vandfald når den har besøgt vandskålen. Fordi hunden ikke fylder hele munden med for meget vand, men netop kun det, den behøver, dermed er der ikke samme vandspild.

Derfor er det også vigtigt, at du klipper hullet i din Drool Stop til, så det lige præcis passer til din hunds tunge. Vent med at klippe hullet til, når du modtager den, og lad din hund drikke af den først. Hvis hunden ikke kan få nok vand op fra skålen, så klip via klippesporet på undersiden af din Drool Stop, så den kommer til at passe perfekt. Jo mindre hul, jo mindre vandspild og savl. Så sørg for ikke at klippe for meget af hullet. Det er helt normalt at det tager længere tid for hunden at drikke, idet den kan få mindre vand op. Derfor er det også løsningen for dig med en hund der drikker for hurtigt.

Alt i alt er det ikke kun hund og hundeejer der vil opleve fordelene ved Drool Stop. Det vil alle og især miljøet. Tag et ansvarligt valg, om at gøre en forskel både for dig og din hund.

Yderligere information

Vægt N/A

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DROOL STOP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte købt sammen med...