Hundekurve

Her finde du vores kæmpe udvalg af bløde og lækker hundekurve, hundesenge, madrasser, huler og tæpper.

Det er vigtigt du finder den hundekurv der passer til din hund.

Vores hunde elsker nemlig at sove, en hund sover ca 14 timer i døgnet.

Hvor skal den nye hundeseng være henne.

Alle hunde har brug for at kunne trække sig engang imellem. Gerne et sted med fred og ro, med hvor man stadig kan følge med i hvad resten af huset lavet. Når ens hund er gået i seng, bør man undgå at forstyrre den.

Hunde regulerer deres temperatur ved at ændre liggestilling eller plads, derfor er det en god ide hvis din hund har mulighed for at havde flere sovesteder.

Når du skal vælge en hundekurv til din hund.

Skal du tænke over hvordan din hunde bruger sin kurv, hvordan ligger den i sin hundekurv, ligger den rullet sammen, eller med alle 4 ben ligge op i luften.

En hund der ligger rullet sammen, vil helt sikkert gerne havde en seng med kanter, den gir støtte, varme og sikkerhed.

En hund er ligger med alle 4 ben ligge ud, har brug for mere plads, så den ville blive glad for en hundemadras eller en hundeseng uden kanter, da de helt sikker vil være i vejen for de 4 ben der skal være strukket helt ud.

Hvalpe har brug for en hundeseng der gir varme, trykhed og sikkerhed, et sted der er dejligt. køb ikke en alt for stor hundeseng til din hvalp, dog skal den være plads til at sove bamsen kan komme med i seng og gi følesen af ikke at være alle.

De mange muligheder.

Farver. Hundesenge kommer i alle regnbuens farver, og det er helt op til dig, det blander hunden sig ikke i. Så der kan du vælge om det skal være en vild farve eller om den skal falde i et med resten af møblerne i huset.

Stoftype. Skal den være blød og fluffy, ja tak siget de fleste hunde nok. Men også her kan alt stort set lade sig gøre. Så man kan få det som man gerne vil havde ind i sit hjem. De fleste hundesenge kan heldigvis vaske, det er ret så praktisk.

Designs.  Idag behøver en hundeseng ikke bare en kedelig firekandte ting. Man kan få så mange fede hundesenge, så passer godt ind i ens hjem, og som hunden bare elsker. Man kan få en trekendte seng som passer i et hjørne, en der er buet, en helt rund kurv, eller en der ligner en menneske sofa.