NICOLE

NICOLE

kr. 399,00kr. 499,00

Rigtig lækker kurv.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Beskrivelse

Din hund vil elske at ligge i sengen på en kølig vinterdag.
Stil sengen i stuen, køkkenet, soveværelset eller i sommerhuset, ingen tvivl om at sengen vil passe ind alle steder grundet det lækre design i smukke neutrale farver.
Hundesengen er med polyesterfyldning, bund med anti-slip.

Når du vælger en hundeseng:
Der er hundesenge i mange former og størrelser og anvendelser.
Når du vælger en seng til din hund, bør du først og fremmest tænke på, hvordan hunden, der skal bruge sengen, har til vane med at ligge.
En hund der kan lide at ligge på siden eller på maven med benene lige ud. Vil sandsynligvis ofte føle, at en hundeseng med kanter vil føle sig ubehageligt og trangt. Giv hunde, der har det på denne måde en hundemadras eller hundeseng uden kant.
Hunde, der kan lide at krølle sig sammen, når de sover, skal have en hundeseng med kanter. Det giver god støtte, varme og sikkerhed til hunden.
Hundehvalpe bør have hvalpeseng med kant, der giver varme og sikkerhed til hvalpen. Vælg ikke for stor seng til hvalpen, så sengen bliver for stor og usikker for hvalpen. En mulighed er at købe en stor seng med kanten og fylde den med puder og legesager, så sengen virker mindre for hvalpen.
Hunde har behov for at trække sig væk i nyt og næ. Sørg derfor for, at hunden har sit eget liggested. Helst lidt beskyttet og afskærmet fra træk, sollys og familie, men ikke så hunden ikke kan følge med i sin familie. Når hunden sover, undgå at forstyrre hunden. Hvalpe, ældre og syge hunde har brug for mere hvile og fred. Hunde regulerer temperaturen ved at ændre ligestilling eller rummet plads. Hvilket giver hunden flere muligheder, som f.eks. at den kan vælge mellem Hundeseng, hunde-tæppe og kølemåtte.

Small 55 x 55 cm.
Medium 65 x65 cm.

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NICOLE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte købt sammen med...