FEDTKUGLE

FEDTKUGLE

kr. 30,00

Få mere fugleliv i haven.

Ikke på lager

Varenummer 1215 Kategorier ,

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Fri fragt over 499 kr

Gælder ikke foder over 7 kg

Hurtig levering 1-3 hverdage

Levering i hele landet med GLS

Ring til os på tlf. 24918850

Tirsdag - Fredag 15-18
Lørdag 10.00-14.00

Beskrivelse

Vildfuglene lever et ganske hårdt liv. De skal nemlig være ude i al slags vejr  og dermed også sne, kulde, regn og blæst.

At overleve sådanne betingelser kræver masser af energi og dermed også masser af føde. Vi mennesker kan række fuglene en hjælpende hånd ved at servere nærende fuglefoder for dem – og gerne fuglefoder, der er så energitæt, at det indeholder masser af kalorier. Med energitæt foder behøver fuglene ikke indtage nær så megen føde, hvilken giver dem mere tid til bl.a. at sove og hvile sig. Med disse fedtkugler kan man give fuglene både næringsrig og kaloriefyldt føde, da fedtkuglerne indeholder både sunde og gode korn og frø samt masser af godt fedt.

Der er rigtigt mange vildfugle, der er glade for fedtkugler. Det gælder bl.a. solsorten, fuglekongen, blåmejsen, musvitten, grønirisken, gråspurven, skovspurven, rødkælken og grønsisken. Selv dompappen, som kan være ret så kræsen og derfor svær at lokke hen til havens foderpladser, vil med stor sandsynlighed lægge vejen forbi, hvis der er fedtkugler på menuen.

Fedtkuglerne er blevet tilsat kalciumkarbonat, hvilket der normalt ikke er at finde i fuglefoder. Det er utroligt vigtigt, at kalciumkarbonat indgår som en del af fuglenes føde, da dette stof sørger for, at fuglenes knoglestruktur forbliver stærk, og at skallen på fuglenes lagte æg er kraftig og stærk nok til at beskytte fugleungerne indeni.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FEDTKUGLE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte købt sammen med...